Merk logo

Parade tapijt bij Bruining vloeren en ramen kun je kopen in de regio Dronten en Lelystad

Parade tapijt is er voor ieder doel en elk interieur. Kom naar Bruining vloeren en ramen in de regio Dronten en Lelystad voor een kamerbreed tapijt, een warm vloerkleed op maat of tapijt op de trap. Comfortabel aan de voeten en prettig voor de akoestiek in huis. Bij Parade mag je ook nog eens rekenen op veilig recyclebare producten!

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Bruining vloeren en ramen

Stijlvol Parade tapijt van Bruining vloeren en ramen

Met Parade tapijt kun je in elk interieur uit de voeten. Van vrolijke kleuren in een kinderkamer tot natuurtinten in een woonkamer. Of je nu zoekt naar een extra zacht tapijt of een eenvoudig te onderhouden vloer, we adviseren je graag!


Maak een afspraak

Parade vloerkleed op maat

Een Parade vloerkleed op maat helpt je een grote kamer af te kaderen. De specialisten van Bruining vloeren en ramen adviseren je graag over de juiste maten en sfeervolle designs. Durf jij verschillende kleuren in een tapijt te combineren? Of ga je liever voor één tapijt met een stijlvol afgewerkte rand?

Bruining vloeren en ramen: tapijt van vloer tot trap

Jouw vloer is de basis van je woning en die moet natuurlijk goed zijn. Kies uit de meest uiteenlopende tapijten voor iedere kamer en trap of stel een vloerkleed op maat samen. Comfortabel en ideaal als je de akoestiek in je woning wilt verbeteren. Wij helpen je graag de beste optie te vinden uit de oneindige mogelijkheden. Je bent welkom bij Bruining vloeren en ramen in Dronten.


Neem contact op met Bruining vloeren en ramen voor meer informatie

Bruining vloeren en ramen in de regio Dronten en Lelystad, voor Parade:

- Kamerbreed tapijt
- Vloerkleden op maat
- Tapijt voor trappen