Vadain

Ontdek de veelzijdige collectie met gordijnstoffen van Vadain

Advies over Vadain

Vadain gordijnen kopen in Dronten, Lelystad, Biddinghuizen en Swifterbant

Vadain zet de kwaliteit van gordijnen en vouwgordijnen bovenaan. Mede daarom produceert Vadain hoogwaardige stoffen in eigen ateliers. Het resultaat is een gevarieerde collectie zachte raambekleding voor elke woonstijl. Bruining Vloeren & Ramen in Drontenheeft dit merk in de collectie.

Vadain raamdecoratie bij Bruining Vloeren & Ramen

Vadain heeft een veelzijdige collectie met gordijnstoffen, waarvan de mooiste gordijnen en vouwgordijnen in de eigen ateliers worden gemaakt. Je bent verzekert van hoge kwaliteit raambekleding, die niet alleen op maat gemaakt wordt, maar ook nog eens compleet naar wens is. Van modern of klassiek tot robuust of speels. Bruining Vloeren & Ramen adviseert je graag over de mooiste stoffen en designs bij jouw interieur.

Vadain gordijnen voor stijl en sfeer in jouw interieur

Ieder voor- en najaar brengt Vadain een trendy collectie gordijnstoffen uit. De dessins zijn geïnspireerd op de laatste interieurtrends. Het uitgebreide assortiment biedt voor iedere woonstijl sfeervolle kleurcombinaties. Je vindt de meest actuele collectie bij Bruining Vloeren & Ramen in Dronten.

Vadain raambekleding: trendy en veelzijdig

Vadain staat bekend om haar veelzijdige stoffencollecties. Van modern en klassiek tot robuust en speels. Alles is mogelijk. Welke woonstijl je ook hebt, er is altijd een gordijn of vouwgordijn die past bij jouw woonwensen. Twee keer per jaar brengt Vadain een nieuwe, tijdloze collectie. Bruining Vloeren & Ramen adviseert je graag over de mooiste stoffen en dessins, die passen in jouw interieur.

Bruining Vloeren & Ramen, jouw Vadain specialist in de regio Dronten, Lelystad, Biddinghuizen en Swifterbant.

Bruining Vloeren & Ramen is dé Vadain specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Vadain plooigordijnen, vouwgordijnen, ringgordijnen, wavegordijnen en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Dronten naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook

Tijdens de zomervakantie zijn wij gesloten vanaf zaterdag 12 augustus t/m maandag 4 september. Op dinsdag 5 september bent u weer van harte welkom bij ons in de winkel.