Horren bij Bruining Vloeren & Ramen

Horren bij Bruining Vloeren & Ramen

✔ Hordeuren  ✔ Raamhorren  ✔ Horren op maat​​​​​​

Gooi de deur open en geniet van de frisse lucht. En houd vervelende insecten vooral buiten. Met een hor geef je vliegen, muggen en wespen geen enkele kans. Zodat jij nog meer geniet en je huis goed ventileert. Bruining Vloeren & Ramen heeft een ruime collectie horren. Of je nu een hor wilt plaatsen voor je raam, deur of schuifpui, wij bieden je de beste oplossing voor in jouw interieur. Ontdek de vele mogelijkheden in onze showroom.

Hordeuren

Bruining Vloeren & Ramen heeft zowel schuivende als scharnierende hordeuren in huis. Wist je dat een schuifhordeur bijvoorbeeld ideaal is bij grote deuropeningen? Verder laten we je graag de mogelijkheden zien van onze plissé horren, rolhorren en vaste horren. Waar de voorkeur ook naar uitgaat, wij hebben de beste hor voor jouw enkele deur, openslaande deuren of schuifpui. Benieuwd welke hordeur het beste bij je past? Onze specialisten geven je een advies op maat.

Raamhorren

Voor welk raam zoek jij een hor? Horren zijn er in ieder geval voor alle ramen. Ook voor dakramen en draaikiepramen vind je bij Bruining Vloeren & Ramen de juiste hor. Dat wordt dus volop genieten van de buitenlucht in je woonkamer, slaapkamer of werkkamer. En je kunt probleemloos alle ramen tegenover elkaar openzetten voor een optimale ventilatie. Voordat jij je keuze maakt, vertellen wij je in onze showroom over de voordelen van onze inzethorren, plissé raamhorren en vaste raamhorren.    

Soorten horren

Er zijn verschillende soorten horren. Van plissé horren tot aan rolhorren en van inzethorren tot aan vaste horren. En iedere hor heeft zijn voordelen. Een inzethor kun je bijvoorbeeld eenvoudig plaatsen en ook weer weghalen wanneer je de hor niet meer nodig hebt. Verder schuif je plissé horren soepel open en dicht en geniet je met vaste horren het hele jaar van frisse lucht. Op basis van wat jij nodig hebt, laten wij je weten van welk type hor je het meeste profiteert.      

Horren op maat

We helpen je aan de perfecte hor. Daarom inventariseren we eerst jouw woonwensen. Waar wil je de hor precies plaatsen? Heb je een klassiek of modern interieur? Wil je een vaste hor of ga je voor een flexibele oplossing? Behalve het type deur of raampartij, vormen trouwens ook de afmetingen de basis voor jouw hor op maat. Daarom komen we bij je langs om alles in te meten. Net als dat we jouw hor graag voor je monteren.

Horren kopen in de regio Dronten, Lelystad, Biddinghuizen en Swifterbant?

De grote merken van Bruining Vloeren & Ramen

Bij Bruining Vloeren & Ramen verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig? Kijk voor woonideeën in ons Lookbook.

Tijdens de zomervakantie zijn wij gesloten vanaf zaterdag 12 augustus t/m maandag 4 september. Op dinsdag 5 september bent u weer van harte welkom bij ons in de winkel.