Bruining vloeren en ramen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Bruining vloeren en ramen neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Bruining vloeren en ramen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. Aan De Dieze 58 in Dronten vindt u onze showroom. Een interieurwinkel gespecialiseerd in muurbekleding, raambekleding, vloerbedekking en zit- en slaapcomfort.

Arjan Bruining en Carina Schaft vormen samen het kloppend hart van Bruining Vloeren & Ramen. Arjan werkte van jongs af aan in de zaak van zijn vader, de woonwinkel was toen nog gevestigd in Swifterbant. Arjan is een echte perfectionist en een vakman in hart en nieren. Hij heeft een rustig karakter en werkt als stoffeerder zeer nauwkeurig. Met trots draagt hij de titel Europees kampioen marmoleum leggen.Maak een afspraak

Vakmanschap, kwaliteit en dynamiek bij Bruining vloeren en ramen

Vakmanschap, kwaliteit en dynamiek. Daar staan wij voor bij Bruining Vloeren & Ramen. We zijn expert op het gebied van pvc vloeren, linoleum vloeren, marmoleum vloeren, gordijnen, rolgordijnen, in between en luxaflex voor consumenten. Onze eigentijds ingerichte winkel vindt u aan de Dieze in Dronten. Wij nemen u mee in de wereld van de nieuwste woontrends en zijn altijd op zoek naar de woonstijl die het beste bij uw wensen aansluit.

“Bij ons is service nog echt ‘full service’. Van advies tot inmeten en van monteren tot afwerken in het kleinste detail.”


De grote merken van Bruining vloeren en ramen

Bij Bruining vloeren en ramen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Vadain
Desso
Parade
Bonaparte
Holland Haag
De Ploeg
Artelux
Kendix
Vadain Else
Forbo
Moduleo