De Ploeg

De Ploeg - gordijnstoffen en meubelstoffen

Advies over De Ploeg

De Ploeg gordijnen kopen in Dronten, Lelystad, Biddinghuizen en Swifterbant

Bijna honderd jaar werken ze bij De Ploeg aan ideeën over wonen, leven en werken. Al die tijd ontwerpen, ontwikkelen en produceren ze gordijn- en meubelstoffen. Met aandacht voor het interieur en de wereld om ons heen. Met de nadruk op vakmanschap en natuurlijk materiaal: Ploegstoffen!

De Ploeg staat voor ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen. De collecties geweven en bedrukte stoffen zijn volledig op elkaar afgestemd. De hoogwaardige kwaliteit kenmerkt ook Bruining Vloeren & Ramen. Bezoek ons in Dronten.

De Ploeg - Durables

Stoffen van De Ploeg zijn ontworpen om bij te dragen aan een goede leef-en werkomgeving. Esthetiek, functionaliteit, comfort en duurzaamheid gaan daarbij hand in hand. In 2021 geeft De Ploeg met het nieuwe duurzame label ‘De Ploeg – Durables’ constructieve inhoud aan haar missie om ieder jaar een stukje duurzamer te worden. Duurzaamheid zit al jaren in het ontwikkelen van collecties die niet onderhevig zijn aan de tijdgeest. Collecties die doordacht ontwikkeld zijn en generaties overleven. De Ploeg zoekt de duurzame uitdaging echter ook in de materialiteit. Met van origine de nadruk op vakmanschap en natuurlijke materialen heeft De Ploeg meer dan ooit oog voor detail en focus op mooie en eerlijke materialen.

Uit de reeks ‘Durables’ presenteren we hier de circulaire gordijnstof: SEA, gemaakt met aangespoeld plastic.

De Ploeg gordijnstoffen in de regio Dronten, Lelystad, Biddinghuizen en Swifterbant

Een mooi lichtspel, subtiele details of opvallende accenten. Met meer dan 1.000 verschillende gordijnstoffen van De Ploeg zit er altijd wel een stof tussen die bij jou past. Daarnaast heb je de keuze uit transparante stoffen en gesloten stoffen, voor een mooi lichteffect. Welke sfeer creëer jij in huis? Ontdek het bij Bruining Vloeren & Ramen in Dronten!

De Ploeg meubelstoffen bij Bruining Vloeren & Ramen

De Ploeg werkt samen met verschillende soorten meubelmerken zoals Rolf Benz, Artifort®, HAVEE, Erpo, Skalma en Leolux. Kortom, ontwerpen met topmerken! Bruining Vloeren & Ramen helpt je graag bij de zoektocht naar de mooiste materialen en dessins bij jouw interieur. In het uitgebreide assortiment meubelstoffen vind je zeker een perfecte optie voor jouw woonstijl. Vraag in onze winkel in Dronten naar de mogelijkheden.

persoonlijk interieuradvies

Bruining Vloeren & Ramen, jouw De Ploeg specialist in de regio Dronten, Lelystad, Biddinghuizen en Swifterbant.

Bruining Vloeren & Ramen is dé De Ploeg specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment De Ploeg gordijnstoffen. Wij kijken graag samen in onze showroom in Dronten naar de mogelijkheden bij jou thuis. Heb je een keuze gemaakt? Wij confectioneren jouw gordijnen perfect op maat!

De Ploeg bij Bruining Vloeren & Ramen in de regio Dronten, Lelystad, Biddinghuizen en Swifterbant

Meubelstoffen
Gordijnstoffen

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook

Tijdens de zomervakantie zijn wij gesloten vanaf zaterdag 12 augustus t/m maandag 4 september. Op dinsdag 5 september bent u weer van harte welkom bij ons in de winkel.