Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Dé comfortabel woonspecialist in regio Dronten

Duo rolgordijnen bij Bruining Vloeren & Ramen

Met deze innovatieve raamdecoratie haal je het beste van twee werelden in huis. De dubbele horizontale banen (van transparante en niet-transparante stof) creëren een prachtig samenspel van licht en privacy, terwijl je moeiteloos de gewenste sfeer creëert. Of je nu wilt genieten van een weids uitzicht, een warme gloed van zacht gefilterd licht, of volledige beschutting, duo rolgordijnen bieden de ultieme flexibiliteit. Voeg een vleugje eigentijdse stijl toe aan je interieur en ervaar het buitengewone comfort van duo rolgordijnen.

Bezoek de showroom
Eigentijdse raamdecoratie

Bij Bruining Vloeren & Ramen zijn we dé expert op het gebied van jaloezieën in de regio Dronten, Lelystad, Biddinghuizen en Swifterbant. Kom langs in de showroom voor onze exclusieve collectie duo rolgordijnen, waarbij je geniet van unieke voordelen zoals optimale lichtregulering, privacy én een eigentijdse uitstraling.

Innovatie voor je ramen

We hebben een exclusieve samenwerking met de beste raamdecoratieproducenten, waaronder Luxaflex®, en presenteren met trots de Twist® Rolgordijnen in onze collectie. Deze duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlvolle varianten, zodat je jouw ideale duo rolgordijn kunt kiezen uit een van de drie trendy series van Luxaflex®. Naast een breed scala aan kleurenopties bieden de Twist® Rolgordijnen ook creatieve patronen met verbluffende grafische ontwerpen.

Opgemeten, ontwikkeld en afgewerkt

Onze experts zorgen ervoor dat jouw duo rolgordijnen perfect zullen passen en naadloos aansluiten op jouw ramen, ongeacht de afmetingen of vorm. Vervolgens worden de gordijnen met zorg ontwikkeld met behulp van hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën, waardoor ze duurzaam en functioneel zijn. Tot slot wordt elk duo rolgordijn zorgvuldig afgewerkt met oog voor detail, waardoor het een verfijnde en stijlvolle toevoeging wordt aan jouw interieur.

Gemak en controle

Geef je de voorkeur aan klassiek handmatig bedienen met een kettingmechanisme, het gemak van elektrische bediening met een afstandsbediening, of zelfs slimme bediening via je smartphone? Geniet van het gemak en de controle om je duo rolgordijnen precies naar wens te openen, sluiten of te positioneren, en pas moeiteloos de hoeveelheid lichtinval en privacy aan in elke kamer. Kies je gewenste bedieningsoptie en ervaar het gemak van comfortabel wonen met onze duo rolgordijnen.

Als toonaangevende specialist bieden we ook de grootste merken aan, zodat je verzekerd bent van kwaliteit en duurzaamheid:

Kom langs voor de mogelijkheden

Duo rolgordijnen kopen in de regio Dronten, Lelystad, Biddinghuizen en Swifterbant?

Bezoek onze showroom